BTC-hashfrekvensen faller blant sesongmessige migreringer i Kina

BTC-hashfrekvensen faller blant sesongmessige migreringer i Kina

Analytikere forventer Bitcoins nest største negative vanskelighetsjustering for året etter slutten av Sichuans regntid.

Gruvedataaggregatorer tilskriver en nedgang i Bitcoins hashrate til slutten av den våte sesongen i Sichuan, noe som resulterer i at mange gruvearbeidere migrerer til andre jurisdiksjoner.

26. oktober rapporterte Thomas Heller fra Bitcoin (BTC) gruvedriftblogg Hashr8 at omtrent 22 eksasjoner per sekund (EH / s) av gruvedrift hadde forlatt Bitcoin-nettverket, Bitcoin Up sammenfallende med sesongens slutt forrige dag (basert på været prognoser).

Kevin Zhang fra gruvedriftfokusert datterselskap for Digital Currency Group Foundry estimerte også et fall på 20 EH / s, og bemerket at syv-dagers gjennomsnittet for Bitcoins hashrate var 132,9 EH / s, mens daglig hashrate samtidig merket 112,9 EH / s.

Blockchain.com anslår at Bitcoins hashrate har falt fra 151,1 EH / s 24. oktober til 116,3 EH / s dagen etter.

Provinsen Sichuan er en av verdens største knutepunkter for gruvedrift. Gruvearbeidere strømmer dit for å dra nytte av billig vannkraft i regntiden og så like raskt dra

De siste dataene fra University of Cambridges Bitcoin Electricity Consumption Index (BECI) anslår at provinsen representerte 18,5% av den globale hashgraden i april 2020 – noe som var dobbelt så høyt før regntiden.

Heller forutsa at mange gruvearbeidere som opererte i Sichuan n flyttet til utlandet eller til provinsene Xinjian eller Indre Mongolia, som representerte henholdsvis 30,1% og 7,7% av den globale hashkraften i april.

I 2018 ble det anslått at 80% av kinesiske gruvearbeidere migrerer til Sichuan i regntiden fra andre deler av landet. CoinShares-data publisert i løpet av desember 2019 anslår at Sichuan representerer 54% av den globale gruvedriften

Heller delte også data som estimerte neste justering av Bitcoin-gruvedrift på slutten av denne uken, vil se en reduksjon på mellom 7,4% og 8,8%. Hvis det er nøyaktig, vil begivenheten omfatte 2020s nest største negative justering etter det nesten 16% fallet som fulgte ‚Black Thursday‘ -krasj i mars.