Efter massiv Bitcoin Price Boom er her hvorfor februar kunne være meget stor for Bitcoin

Bitcoin har været i en fænomenal tåre de seneste måneder og har tilføjet over 200% siden begyndelsen af ​​oktober (selvom dets enorme rally har udløst alvorlig boblefrygt).

Prisbommen for bitcoin tog bitcoin til over $ 40.000

Prisbommen for bitcoin tog bitcoin til over $ 40.000 tidligere på denne måned, op fra omkring $ 8.000 i januar 2020, hvilket gjorde den samlede værdi af verdens bitcoins mere end Visa V -1,5%, Samsung og Berkshire Hathaway BRK.B -0,5%.

Nu er den største bitcoin-køber MicroStrategy MSTR + 10,9%, ledet af bitcoin-evangelisten Michael Saylor, klar til at være vært for et virtuelt „bitcoin corporate strategi“ topmøde i den første uge af februar – designet til at hjælpe andre virksomheder med at kopiere MicroStrategys bitcoin playbook.

Microstrategy, som nu ejer omkring 70.000 bitcoin til en værdi af lidt over 1,1 mia. Dollar efter at have startet sin bitcoin-købskamp sidste sommer, er vært for begivenheden den 3. februar og 4. februar, hvor tusinder er tilmeldt til at deltage, ifølge Saylor.

„Vi kommer til at have tusindvis af ledere, officerer, direktører og rådgivere for virksomheder, der kommer sammen i den første uge af februar,“ sagde Saylor til CNBCs Power Lunch i denne uge, efter at han afslørede, at MicroStrategy havde købt yderligere 300 bitcoin-tokens i denne uge. under en bitcoin-udsalg, der tog prisen kort under $ 30.000.

„De ønsker alle at finde ud af, hvordan man tilslutter bitcoin til deres balance eller deres PNL. Vi vil offentliggøre vores playbook, al vores regnskabsvejledning, vores juridiske vejledning, alt det arbejde, vi har udført i løbet af måneder for at få klar til at gøre dette som et børsnoteret selskab. Og vi åbner den for open source og gør det tilgængeligt for alle med tanken om at spare dem millioner af dollars i uger eller måneder for at gøre dette til en lettere overgang. „

Mens den fulde liste over deltagere ikke er blevet offentliggjort, blev begivenheden indstillet til at omfatte giganter i bitcoinindustrien, herunder kryptobørs Binance, Gemini og Coinbase. Andre, såsom Mike Novogratz’s Galaxy Digital, der er specialiseret i at investere og udvikle kryptovaluta-relaterede tjenester, vil deltage i bitcoin-makro- og virksomhedsstrategidiskussioner.

Ross Stevens, administrerende direktør for Stone Ridge Asset Management, åbner onlinekonferencen sammen med Saylor onsdag den 3. februar. I oktober afslørede Forbes, at Stone Ridge havde foretaget en bitcoin-investering på 115 millioner dollars.

Bitcoin-prisen har længe været bundet til sin offentlige profil

Bitcoin-prisen har længe været bundet til sin offentlige profil – med bitcoin-medieomtaler og Google-søgevolumen, der nøje sporer bitcoin-pristoppe og trug. Bitcoinhandlere og investorer vil nøje overvåge den kommende konference for overskrifter, der kan skubbe bitcoinprisen højere.

„Denne konference kunne skabe interesse for bitcoin yderligere, og selvom det ikke oversættes til øjeblikkelig prisgevinst, vil det helt sikkert have en positiv, langsigtet effekt,“ Joe DiPasquale, administrerende direktør for San Francisco-baserede bitcoin- og kryptokurrencyafdækning fond BitBull Capital, sagde via e-mail. „Der er også en mulighed for, at hype omkring konferencen kan øge detailstemningen og drive noget detailkøb.“

Bitcoins seneste stigning har sat kryptovalutaen fast på Wall Street’s radar, men Silicon Valley viser også interesse. Jack Dorsey, der i øjeblikket leder både Twitter og betalingsselskabet Square SQ + 1,5%, lavede bølger, da han meddelte, at Square havde købt $ 50 millioner dollars i bitcoin sidste år.

Milliardær Tesla TSLA + 0,2% og SpaceX-administrerende direktør Elon Musk, der har udtrykt interesse for at blive betalt i bitcoin, spurgte for nylig Saylor via Twitter om det praktiske ved at tilføje bitcoin til en virksomheds balance.

„Vi kan også forvente, at andre virksomheder begynder at efterligne MicroStrategys tilgang og investere nogle dele af deres skatte i bitcoin, som MicroStrategys administrerende direktør for nylig foreslog Elon Musk,“ tilføjede DiPasquale.